Skip to content

Transport spre festivalul Peninsula

14 august 2010

Peninsula – Targu-Mures este cel mai mare festival organizat anul acesta in Romania. De cateva zile, fata de pe homepage tine in brate logo-ul Peninsula. Explicatia mai jos…

Fiecare festival mai curatel si cu pretentii se gandeste (sau ar trebui) la cum ajunge participantu’ la pajistea evenimentului. Si daca in strainatate majoritatea festivalurilor au sectiune speciala de carpooling (scuzati exprimarea, aveti wiki daca dati click pe cuvant) spre festival, in tara la noi, nu am observat acest lucru si cred ca este ca un dinte lipsa la o poza de absolvire.

Daca situl nostru tot vrea sa uneasca oameni cu drum comun, una din destinatiile comune sunt si aceste concerte si festivaluri. Stufstock in Vama, Art Mania la Sibiu, Iron Maiden la Cluj sunt doar cateva festivaluri unde se ajunge usor cu trenul. Dar ce ne facem cu Wacken in Germania, Fân Fest la Rosia Montana si altele unde locatiile de desfasurare sunt un pic mai departe de cararea batucita… Cred ca aici e marele avantaj al sistemului de transport propus pe situl nostru.

Baietii de la Peninsula (Targu-Mures) au avut anul trecut o astfel de sectiune de carpooling spre festival. Anul acesta suntem noi partenerii care suie lumea in vagoane spre locatia festivalului. Asa ca am pus in bratele fetei semnul ca puteti ajunge cu cumasina.net spre Peninsula. Frumos, ieftin, organizat. Pe situl lor veti avea curand aveti de acum un widget care parcurge anunturile spre si dinspre Targu-Mures, ca sa aveti cum sa ajungeti si cu ce sa va intoarceti de la festival.

Jos palaria Elod si Balazs pentru colaborare si Magor pentru intermediere!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: