Sări la conţinut

Intalnirea autostopistilor din Romania

23 iulie 2010

Intre 23 si 25 Iulie 2010, drumliber.ro impreuna cu TiviDan organizeaza la Ocna Sibiului, Intalnirea Autostopistilor din Romania. Se anunta o intalnire interesanta, cu veterani care vor povesti amatorilor povesti de drum lung si imprevizibil, de prin Romania si nu numai. Poate fi un punct de pornire pentru un viitor partid (cine stie), sau poate o asociatie (recomandat), sau poate doar o intalnire placuta intre oameni deschisi la minte pentru care foaia de drum e obligatorie intr-o calatorie.
La Ocna Sibiului te vei intalni cu autostopisti din toata tara, vei schimba experiente cu ei sau poate vei invata din experientele lor. Iar daca ai trecut prin intamplari deosebite in drumurile tale cu autostopul, la Intalnirea Autostopistilor din Romania vei avea ocazia sa le impartasesti cu toti cei care au aceeasi pasiune ca si tine. Pentru autostop in mod planificat, situl cumasina.net iti ofera aceasta alternativa.
Ca sa te inscrii la eveniment (doar pentru a stii cate furculite sa se puna la masa), ai un formular aici, iar pe situl nostru, poti, bineinteles sa cauti sau sa oferi un loc in masina, spre Ocna Sibiului.

One Comment leave one →
  1. Ramona,jud. Ms. permalink
    25 septembrie 2010 5:49 pm

    Nu am stiut ca exista acest gen de manifestatie: Intalnirea Autostopistilor…Va veti amuza, poate, dar de aproape 9 ani eu ma deplasez cu autostopul spre job pe distanta a 15km.Evident,peripetii amuzante au existat…Slava Domnului, nu dintr-alea horror!…Cel mai lung traseu ca autostopist(-a) a fost de 100km,parcurs de vreo cateva ori…In fine, ma bucur ca v-am descoperit si m-ar interesa mai multe amanunte despre acest demers al dvs.
    Va multumesc si bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: